Røver truede ekspedient med kniv


I går klokken 14.20 var ekspedienten i Lokalbrugsen i Vallensved udsat for et røveri, da en mand kom ind i forretningen og truede med en kniv.

Han stak af til fods med kontanter, spiritus og cigaretter i retning mod Lille Vallensvedvej, hvor han hoppede ind som passager i en grå stationcar. Han tabte dog posen med tyvekosterne inden han nåede hen til bilen.

Røveren beskrives som 18-20 år, 175- 185 cm høj, spinkel, iført sort trøje med teksten ”Work Zone”, blå jeans og sorte sko. Politiet hører gerne fra vidner på telefon 114.

#Røveri #Vallensved #Kniv

112 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com