For fuld til at betale for taxa


En taxachauffør, der netop havde kørt en kunde til en adresse i Holme-Olstrup, anmeldte torsdag kl. 00.34, at kunden ikke havde betalt for køreturen, og at han – kunden altså – nu vaklede omkring på gaden og var faldet i en snedrive, efter at have optrådt noget opfarende over for chaufføren.

Politiet ankom kort efter til stedet, og den pågældende taxakunde var umiddelbart for fuld til at oplyse navn og adresse, og derfor blev han anholdt kl. 01.11 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Det kom frem, at der var tale om en 43-årig mand fra Holme-Olstrup, og han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han fik en overnatning.

#HolmeOlstrup #Overtrædelseafordensbekendtgørelsen

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com