Ung mand sigtet for omfattende salg af narko på bl.a. de sociale medier


Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har sent i går aftes anholdt en ung mand i Næstved. Han sigtes for omfattende salg af narko på blandt andet Facebook.

Den unge mand optrådte i øvrigt i går aftes i en TV-udsendelse på TV2 om salg af euforiserende stoffer på sociale medier.

- Vi er meget tilfredse med gårsdagens anholdelse, der foregik som følge af en årvågen betjents gode hukommelse, fortæller politiinspektør Kim Kliver og fortsætter:

- Vi har stort fokus på alle former for salg af narko til unge, da vi har erfaring med, hvor alvorlige konsekvenser narkoindtagelse kan have for den unge.

Manden, der er sigtet, fremstilles senere i dag i grundlovsforhør ved Retten I Næstved.

#Anholdelse #Euforiserendestoffer

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com