Blev knipset med 172 km/t på motorvejen


Det er nok gået op for de fleste af os, at det er temmelig hvidt i landskabet her i politikredsen.

Og dermed også, at vejene kan være temmelig glatte. Men hen over weekenden har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi taget billeder af i hvert fald tre bilister på, der tilsyneladende ikke helt har forstået meldingen ”kør efter forholdene”.

De blev nemlig målt til at køre 157 km/t, 159 km/t og hele 172 km/t på hhv. Sydmotorvejen og Vestmotorvejen.

#Hastighedskontrol #Hastighed #ATK

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com