top of page

Phoenix Netparty - et lanparty for alle der elsker computerspil


I weekenden 6. - 8. april skal der for første gang afholdes Phoenix Netparty. Det foregår i Fladså Hallen i Mogenstrup. Det bliver et fedt event.

Phoenix Netparty, er et lanparty for alle der elsker at spille computerspil, såsom CS:GO, League of legends og mange flere. Her vil være konkurrencer, med præmier fra forskellige sponsorer. Samtidig har man mulighed for at lave nye venskaber, med nogen som har samme interesse som en selv.

Alle kan deltage, så længe de kan tage vare på sig selv, dvs. der er ikke en nedre aldersgrænse. Der vil under eventet hele tiden være voksne tilstede. Og der kommer ikke nogen ind som ikke må være der, man skal ved indgang altid vise sit deltager bevis. Der vil være mulighed for at smide sin sovepose enten i hallen eller i kælderen, så man også kan få lidt søvn undervejs. Arramgørene ved godt det ikke er det man får mest af til sådan et event, men lidt har også ret.

Der vil blive serveret morgenmad lørdag og søndag, det er med i prisen. Samtidig er der mulighed for at købe hjemmelavet parisertoast og sodavand m.m. i hallen. Alt andet man ønsker at spise og drikke tages med hjemmefra, eller handles i Mogenstrups butikker.

Det er en gruppe unge mennesker fra Næstved og omegn, der har taget initiativ til Phoenix Netparty. Opgaven med at planlægge et sådan nonprofit frivilligt event, skulle jo være let at gå til troede de. Men puha de har haft deres sag for, hvor kan det afholdes uden for store udgifter, hvilket udstyr skal man bruge, hvem kan sponsere de forskellige ting mm. Bare det at få en hjemmeside op at køre med salg af billetter var ikke så let, så de har bestemt lært en masse undervejs.

Grunden til de vil afholde et lanparty selv, er simpel, der afholdes ikke mange på Sjælland, så derfor har de valgt at prøve kræfter med det. Det er jo meningen, at eventet skal afholdes hvert år fra nu af. Men hvis ikke der bliver solgt minimum 80 billetter senest den 21.marts 2018, er det hele skønne spildte kræfter. For så må håndklædet kastes i ringen og eventet må aflyses, fordi der er nogle udgifter der skal betales, som ikke bliver dækket hvis ikke det mål nås.

Så kom nu drenge og piger deltag i Phoenix Netparty. Billetter købes via hjemmeside www.phoenixnetparty.dk og det kan også følges på facebook.

Til forældre der måske er lidt nervøse over at sende deres børn og unge til dette event. Lene - frivillig og mor til en af initiativtagerne - udtaler: ”Det var jeg også første gang jeg sendte mine afsted til lanparty, men de havde hygget sig gevaldigt. Spist masser af junkfood og næsten ikke sovet, så da de kom hjem stod der søvn på skemaet og så noget ordenligt mad. Men de unge kan tåle det en gang imellem og hvis i har spørgsmål, så send dem gerne til Phoenix Netparty via facebook eller via mail pnp@outlook.dk.”

Eventet sponseres bla. af Mærk Næstved, Stofa, Næstved Bio, Norva24, klistermanden.dk mf.

#PhoenixNetparty #FladsåHallen #Computerspil #Mogenstrup

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page