Politihund sniffede sig frem til 41-årig fra Herlufmagle


Natten til søndag kl. 02.11 fik politiet en anmeldelse om, at der var flere alarmer, der var gået i gang fra en tømmerhandel på Nordvej i Slagelse.

Da politipatruljen kort efter kom derud, kunne betjentene se, at der var hul i hegnet og tydelige fodspor i sneen.

En politihund blev sat på sagen, og kl. 02.45 havde hunden sniffet sig frem til en 41-årig mand fra Herlufmagle, som gemte sig i en lagerhal i nærheden. Han blev anholdt og sigtet for indbrud.

#Indbrud #Slagelse #Herlufmagle

72 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com