Status: Branden i Mogenstrup Kro


Den 2. januar opstod der brand i Mogenstrup Kro i Mogenstrup ved Næstved. Heldigvis kom ingen til skade ved branden, der siden har været efterforsket af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Læs også: Værelsesbygning på Mogenstrup Kro er brændt.

Lige nu mangler kun de sidste kriminaltekniske konklusioner på brandundersøgelsen, for at politiet kan sætte det endelige punktum i denne sag.

Efterforskningen har vist, at branden formentlig er opstået, som følge af at to drenge under den kriminelle lavalder har leget med fyrværkeri.

#MogenstrupKro #Mogenstrup

98 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com