Ringstedgade spærret ved Næstved sygehus på grund af uheld


Billedeserie: Ringstedgade i Næstved var tirsdag middag spærret for alt gennemgående trafik, grunden var et mindre færdselsuheld, men med mange udrykningskøretøjer.

Hvad der var årsagen til at en mindre personbil blev påkørt bagfra, på den lige vej ud for Næstved sygehus, er uvist i skrivende stund, men uheldet skabte hurtigt en del kødannelse på begge sider af uheldstedet.

Der skete ikke de store materielle skader på bilerne, som kunne forlade uheldsstedet ved egen hjælp. Fem ambulancer, 4 redningskøretøjer fra Midt- og Sydsjællands Brand & redning, samt en lægebil, og flere politibiler var mødt frem for at tage sig af de tilskadekommende, og få vejen ryddet så hurtigt som muligt.

Efter en lille time var kødannelsen afviklet, og trafikken var atter normal.

#Færdselsuheld #Ringstedgade

269 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com