Stor udrykning til brand på Ardagh Glass i Fensmark


Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved blev sammen med et par andre stationer fra området klokken 01,27 alarmeret til bygningsbrand på Ardagh Glass i Fensmark. Meldingen lød på, brand med store flammer i en produktionsbygning med gasindstalationer.

Under omstilling i produktionen, skulle der være opstået en brand, som glasværkets eget slukningsmateriel ikke kunne klare. Derfor måtte de have hjælp med slukningen af de professionelle brandfolk.

For at være på den sikre side, blev alt disponibelt mandskab kaldt til stedet, men heldigvis nåede ilden ikke at udvikle sig til en større brand. Der er ingen meldinger om personskade.

#ArdaghGlass #Fensmark #Bygningsbrand #MidtogSydsjællandsBrandRedning

131 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com