Motorrum på Toyota Avensis udbrændte i Rønnede


Film og billedeserie: Motorrummet på en Toyota Avensis udbrændte torsdag eftermiddag på Rute 154 i Rønnede.

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Faxe modtog alarmen om bilbranden kl. 13.15. Fremme på stedet mellem Sydmotorvejen og rundkørsel Rute 151 Vordingborgvej, gik brandmandskabet hurtigt igang med slukningsarbejdet og fik ilden i motorrummet under kontrol og slukket helt.

Efterrfølgende blev motorrummet fyldt med brandhæmmende skum for at forhindre en eventuel genantændelse. Slukningsarbejdet påvirkede tarfikken helt frem til kl. 13.55, hvor brandmandskabet fra Faxe igen kunne forlade stedet efter endt arbejde.

De nærmere omstændigheder til bilbranden er ukendt.

#Bilbrand #Rute154 #Rønnede

57 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com