top of page

Motorrum på Toyota Avensis udbrændte i Rønnede


Film og billedeserie: Motorrummet på en Toyota Avensis udbrændte torsdag eftermiddag på Rute 154 i Rønnede.

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Faxe modtog alarmen om bilbranden kl. 13.15. Fremme på stedet mellem Sydmotorvejen og rundkørsel Rute 151 Vordingborgvej, gik brandmandskabet hurtigt igang med slukningsarbejdet og fik ilden i motorrummet under kontrol og slukket helt.

Efterrfølgende blev motorrummet fyldt med brandhæmmende skum for at forhindre en eventuel genantændelse. Slukningsarbejdet påvirkede tarfikken helt frem til kl. 13.55, hvor brandmandskabet fra Faxe igen kunne forlade stedet efter endt arbejde.

De nærmere omstændigheder til bilbranden er ukendt.

#Bilbrand #Rute154 #Rønnede

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page