Ny bro over Vestre Ringvej i Næstved


Billedeserie: Det tog kun godt et kvarter at forsyne gangbroen over Vestre Ringvej i Næstved med en ny overligger. En stor mobilkran fra Palles Autokraner i Præstø havde fået til opgave, at lægge det nye broelement på plads.

Læs også: Ny påkørsel af broen på Vestre Ringvej i Næstved

På grund af flere påkørsler, var den gamle overligger blevet for ustabil, og broen skulle derfor have en ny monteret. Derfor har der været spærret for adgang et par måneder. Onsdag aften blev den nye overligger så monteret, og allerede torsdag morgen er broen igen kunne benyttes, til stor glæde for de mange børn der bruger den som en sikker vej til skolen.

Læs også: Gangbroen over Vestre Ringvej er fjernet efter påkørsel

På grund af den megen tungvognskørsel, netop på denne strækning, vil der om ca. 14 dage blive monteret en portal i rabatten 40 meter på hver side af broen, portalerne har en mindre højde end broen, og vil derfor advare chaufføren, hvis hans køretøj er for højt til at kunne køre under selve broen. Derved er det kun portalens overligger der bliver ramt og ikke broen. Arbejdet med portalerne går i gang allerede i næste uge, fortæller Projektleder Ann Charlotte Adrian fra firmaet CG Jensen A/S fra Glostrup der udfører opgaven for Vejdirektoratet.

#Gangbro #VestreRingvej #CGJensenAS #Vejdirektoratet #Næstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle