top of page

Lastvognschauffør var dobbelt uheldig på sin første tur


Billedeserie: Søndag var ikke en særlig heldig dag for en chauffør der bringer vare ud til Netto. Chaufføren var ikke kun uheldig en gang men hele to gange mødte han modstand på turen.

Herlufsholm Alleen i Næstved er ikke beregnet for høje køretøjer, og især ikke en stor sættevogn, for den frie gennemkørsel er kun 3,1 meter og det er ikke nok, til at en så stor vogn kan passere under broen. Chaufføren opdagede heldigvis i tide, at broen var for lav, men hans GPS som var af ældre dato, havde anvist ham denne vej, og chaufføren der havde sin første tur med lastbilen, var ikke kendt i området og troede på GPS'en. Da det gik op for den uheldige trafikant, at han var på gale veje, forsøgte han at vende ved Herlufsholm idrætscenter men igen var chaufføren uheldig, for under bakningen var trækkeren havnet med et hjulpar på hver sin side af en stor forhøjet række af kantsten, så nu stod lastbilen urokkelig fast hvilende på undervognen. Først efter et par timer, blev Beredskabsstyrelsen kaldt til stedet for at afspærre vejen i begge retninger for trafik, da politiet ikke kunne finde ledige vogne på dette tidspunkt. Indtil vejen blev afspærret, havde der været en livlig trafik forbi det havarerede køretøj, men kørslen foregik hen over vejrabatten, som hurtigt blev omdannet til en mudderrabat. Først efter ca. tre timer nåede et bjergningskøretøj frem, og fik hjulpet trækker og sættevogn på ret køl, så den forsinkede chauffør kunne komme videre til næste afleveringssted, som var Netto i den sydlige del af Næstved. Da vejen efterhånden var omdannet til en fedtet pladderpøl, blev Næstved kommunes vejvæsen rekvireret til at feje vejen ren, dette skulle ske inden Beredsskabsstyrelsens folk, igen kunne åbne for den gennemgående trafik.

#Vejhindring #Sættevogn #Herlufsholm #BeredskabsstyrelsenNæstved #NæstvedParkVej

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page