Mystisk bilbrand i Herlufmagle


Billedeserie: Tæt på genbrugsstationen i Herlufmagle, opstod der søndag eftermiddag på mystisk vis en brand i en parkeret Mercedes personbil, forsynet med nummerplader og diverse grafitti i lyserød farve.

Hvorfor køretøjet var parkeret der, og hvordan der herefter er gået ild i den, foreligger der ingen teorier om, men genbrugsstationen er lukket om søndagen, så politiet vil ikke udelukke at branden kan være påsat, og at bilen var hensat der med det formål at den skulle brændes af. Sagen vil derfor blive undersøgt nærmere. Det tog ikke brandfolkene fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Herlufmagle, ret lang tid at komme frem til stedet og få slukket branden, da brandstationen ligger lige i nærheden. Politifolkene markerede bilen med en minestremmel, og efterlod herefter den udbrændte bil til en uvis skæbne.

#Bilbrand #Herlufmagle

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle