top of page

Mystisk bilbrand i Herlufmagle


Billedeserie: Tæt på genbrugsstationen i Herlufmagle, opstod der søndag eftermiddag på mystisk vis en brand i en parkeret Mercedes personbil, forsynet med nummerplader og diverse grafitti i lyserød farve.

Hvorfor køretøjet var parkeret der, og hvordan der herefter er gået ild i den, foreligger der ingen teorier om, men genbrugsstationen er lukket om søndagen, så politiet vil ikke udelukke at branden kan være påsat, og at bilen var hensat der med det formål at den skulle brændes af. Sagen vil derfor blive undersøgt nærmere. Det tog ikke brandfolkene fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Herlufmagle, ret lang tid at komme frem til stedet og få slukket branden, da brandstationen ligger lige i nærheden. Politifolkene markerede bilen med en minestremmel, og efterlod herefter den udbrændte bil til en uvis skæbne.

#Bilbrand #Herlufmagle

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page