Mystisk bilbrand i Herlufmagle


Billedeserie: Tæt på genbrugsstationen i Herlufmagle, opstod der søndag eftermiddag på mystisk vis en brand i en parkeret Mercedes personbil, forsynet med nummerplader og diverse grafitti i lyserød farve.

Hvorfor køretøjet var parkeret der, og hvordan der herefter er gået ild i den, foreligger der ingen teorier om, men genbrugsstationen er lukket om søndagen, så politiet vil ikke udelukke at branden kan være påsat, og at bilen var hensat der med det formål at den skulle brændes af. Sagen vil derfor blive undersøgt nærmere. Det tog ikke brandfolkene fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Herlufmagle, ret lang tid at komme frem til stedet og få slukket branden, da brandstationen ligger lige i nærheden. Politifolkene markerede bilen med en minestremmel, og efterlod herefter den udbrændte bil til en uvis skæbne.

#Bilbrand #Herlufmagle

281 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com