19-årig fremstilles i grundlovsforhør efter fund af hash


Mandag klokken 10.40 gennemførte politiet en ransagning af en lejlighed i den sydlige del af Næstved, som var mistænkt for at være salgssted for stoffer.

En 19-årig mand var i færd med at veje hash af i klumper, og der blev fundet 86,5 gram hash og forskellige remedier, der bruges ved salg af hash.

Politiet anholdt den 19-årig mand og en 18-årig kvinde, og de blev begge sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Kvinden blev løsladt igen efter afhøring, men den 19-årige mand fremstilles tirsdag i grundlovsforhør i retten, hvor anklagemyndigheden vil kræve ham varetægtsfængslet.

#Euforiserendestoffer #Salgafhash #Ransagning

50 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com