Fandt stoffer og tåregas i lejlighed


Efter flere henvendelser om, at der muligvis foregik noget ulovlig fra en lejlighed i Sct. Jørgens Park i Næstved, aflagde politiet mandag en visit det pågældende stede.

Hos den 37-årige beboer blev der da også fundet 20 gram kokain, et gram hash, en peberspray og en tåregasspray.

Den 37-årige blev anholdt klokken 12.40 og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og for overtrædelse af våbenloven.

Han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 13.45.Af

#Overtrædelseafvåbenloven #Euforiserendestoffer #SctJørgensPark #Næstved

70 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com