Måske er et job som politibetjent eller politikadet noget for dig?


Sydsjællands og Lolland-Falster Politi holder i de kommende uger informationsmøder om jobbet som politibetjent eller politikadet. Forårets kampagne skydes i gang mandag den 19. marts 2018, og der er planlagt følgende møder på vores politistationer:

Mandag den 19. marts 2018 kl. 1900 – 2100, Slagelse Politigård

Tirsdag den 20. marts 2018 kl. 1900 – 2100, Næstved Politigård

Onsdag den 21. marts 2018 kl. 1900 – 2100, Vordingborg Politigård

Mandag den 26. marts 2018 kl. 1900 – 2100, Nykøbing Falster Politigård

Tirsdag den 27. marts 2018 kl. 1900 – 2100, Nakskov Politigård

I forbindelse med omlægningen af politiets grunduddannelse til en 2-årig basisuddannelse (PBU) og indførelsen af en ny, spændende 6 måneders uddannelse som politikadet (PKA), oplever politiet en god interesse for politiuddannelserne.

Politiets personalebehov er i disse år noget større en normalt, idet meget store årgange nærmer sig pensionen samtidig med, at der generelt er brug for flere politibetjente og politikadetter. Derfor er tidspunktet for at søge ind på en af politiets uddannelser særligt gunstigt, hvis du går med tanker om, at blive politibetjent eller politikadet.

På de kommende jobinformationsmøder vil vi orientere om politiuddannelserne, og de forskellige støttetiltag vi tilbyder unge, der ønsker en fremtid i politiet. Fx fortæller vi om vores mentorordning og Politiets Løbeklub.

Løbeklubben har bl.a. bidraget til, at størstedelen af vores nyansatte politibetjente har rødder i lokalsamfundet.

Du kan også deltage i politiets ”Live-chat” på Facebook onsdag den 14. marts 2018 klokken 19.00, hvor Rigspolitiet sender direkte fra Næstved Politigård. Her vil politibetjent bl.a. Anders R. Hansen og politikadet Katrine H. Hansen svare på dine spørgsmål om politiuddannelserne.

Alle interesserede er velkomne til at deltage.