22-årig sigtet for salg af narko… igen


I går klokken 19.26 ransagede politiet en adresse i Haslev. Det var en opfølgningsaktion, da det kun er et par uger siden at politiet fik et tip om, at der blev solgt narkotika fra stedet.

Den gang fik politiet fat i en 22-årig mand, der boede på adressen. I går aftes blev der igen fundet hash og andre ting, der indikerede, at der blev solgt ulovlige stoffer.

Den 22-årige blev igen anholdt og sigtet for salg af narko. Denne gang bliver han også fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Næstved med begæring om varetægtsfængsling.

#Ransagning #Opfølgningsaktion #Salgafhash #Euforiserendestoffer #Grundlovsforhør

41 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com