Brand i 7 campingvogne i Fuglebjerg


Billedeserie: En voldsom brand opstået ved campingcentret på Falkevej i Fuglebjerg fredag aften, skete på det mest uheldige tidspunkt af året, da campingsæsonen nu nærmer sig. Mindst tre af centrets store udstillede campingvogne kommer nemlig ikke ud og køre mere, da en uforklarlig brand ændrede vognene til en bunke aske. Omkring klokken 23 fik Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Fuglebjerg, melding om at der skulle være ild i 2 campingvogne, som stod i nærheden af bygningen der huser et stort campingcenter. Selv om brandfolkene kun skulle køre godt 500 meter, og var meget hurtigt fremme, havde branden bredt sig til flere vogne der stod ved siden af hinanden, 3 af campingvogne var ved ankomst allerede overtændte, og stod ikke til at rede, 4 andre vogne fik på grund af den voldsomme strålevarme så store skader, at et længere ophold på et værksted er påkrævet, vinduer og plastik uden på vognene var smeltet, og lakken var på store områder voldsomt beskadiget . Det lykkedes for brandfolkene at holde flammerne væk fra selve bygningen, som kun blev lidt røgskadet, kun en stålskorsten og et stort træ i nærheden fik flammerne at føle. Hvordan branden er opstået kan ikke siges med bestemthed, der var nemlig ingen ekstern el tilsluttet vognene, men et videokamera der pegede direkte ned på de udbrændte vogne, kan måske løse mysteriet. Inden brandfolkene forlod stedet, blev brandtomten oversprøjtet med en brandhæmmende skum, for ikke der skulle være gløder tilbage, Ejeren af centret der selv er deltidsbrandmand i Fuglebjerg, inviterede som en afslutning, kollegaerne ind til en kop varm kaffe, som tak for deres indsats.

#Campingcenter #Falkevej #Fuglebjerg #Campingvognbrand

1,286 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com