top of page

Brand i 7 campingvogne i Fuglebjerg


Billedeserie: En voldsom brand opstået ved campingcentret på Falkevej i Fuglebjerg fredag aften, skete på det mest uheldige tidspunkt af året, da campingsæsonen nu nærmer sig. Mindst tre af centrets store udstillede campingvogne kommer nemlig ikke ud og køre mere, da en uforklarlig brand ændrede vognene til en bunke aske. Omkring klokken 23 fik Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Fuglebjerg, melding om at der skulle være ild i 2 campingvogne, som stod i nærheden af bygningen der huser et stort campingcenter. Selv om brandfolkene kun skulle køre godt 500 meter, og var meget hurtigt fremme, havde branden bredt sig til flere vogne der stod ved siden af hinanden, 3 af campingvogne var ved ankomst allerede overtændte, og stod ikke til at rede, 4 andre vogne fik på grund af den voldsomme strålevarme så store skader, at et længere ophold på et værksted er påkrævet, vinduer og plastik uden på vognene var smeltet, og lakken var på store områder voldsomt beskadiget . Det lykkedes for brandfolkene at holde flammerne væk fra selve bygningen, som kun blev lidt røgskadet, kun en stålskorsten og et stort træ i nærheden fik flammerne at føle. Hvordan branden er opstået kan ikke siges med bestemthed, der var nemlig ingen ekstern el tilsluttet vognene, men et videokamera der pegede direkte ned på de udbrændte vogne, kan måske løse mysteriet. Inden brandfolkene forlod stedet, blev brandtomten oversprøjtet med en brandhæmmende skum, for ikke der skulle være gløder tilbage, Ejeren af centret der selv er deltidsbrandmand i Fuglebjerg, inviterede som en afslutning, kollegaerne ind til en kop varm kaffe, som tak for deres indsats.

#Campingcenter #Falkevej #Fuglebjerg #Campingvognbrand

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page