top of page

Stort pres på konkurssalget hos Euro-Outlet i Næstved


Billedeserie: Kulden var ingen hindring, når det gjaldt muligheden for at få slik, toiletpapir og andre gode sager til kun halv pris. Et par hundrede mennesker havde lørdag trodset vind og kulde, for at være forrest i køen på førstedagen af Euro-Outlets konkurssalg, som foregår fra butikken på Fejøvej i Næstved. Der var ellers flere firmaer der havde givet tilbud på hele varelageret samlet, men kurator valgte at det er private der skal have muligheden først, for at erhverve sig nogle billige vare, derfor er opgaven med at få solgt det store varelager overladt til De Københavnske Auktioner. Det er planen at salget skal foregå over de næste 8 dage, men for ikke at alle de bedste vare bliver revet ned af hylderne den første dag, vil antallet i de forskellige varegrupper blive fordelt over alle otte dage. Både parkeringspladsen og butikken måtte stå sin prøve, da kunderne væltede ind i butikken præsis klokken 10. Allerede efter få minutter blev der igen lukket ved indgangen, denne gang af sikkerhedsmæssige årsager, personalet mente nemlig, at det nok ikke blev til nogen glad smiley eller rosende ord fra brandmyndighederne vis invasionen fik lov at fortsætte, derfor blev folk nu lukket ind i grupper. Den første kunde der kom ud af butikken igen, havde måske på grund af det truende vejr, kun købt sig en ny sneskraber.

#EuroOutlet #Fejøvej #Næstved #Konkurssalg

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page