122 kørte for hurtigt ved Vester Egesborg


Sidste år var Vordingborg Landevej ved Vester Egesborg en af politiets særligt udpegede strækninger i forhold til hastighedskontroller.

Det er den ikke ikke i år, men det betyder jo ikke, at politiet ikke kommer der længere. I lørdags holdt en af politiets automatiske trafikkontroller således på stedet.

Og her var der 122, der ikke overholdt de 50 km/t, som er fartgrænsen på strækningen. Af dem står 12 til et klip i kørekortet, og den højeste hastighed blev målt til 81. km/t.

#VesterEgesborg #Hastighedskontrol #ATK #VordingborgLandevej

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com