Falgren & Friends med Ana Silvera


Glæd jer til næste Falgren & Friends koncert på Rønnebækshom, hvor I kan opleve den engelske sanger og sangskriver Ana Silvera. Koncerten finder sted i Herskabsstalden søndag d. 25. marts kl 15.00.

Bjarke Falgren har til den næste Falgren & Friends koncert på Rønnebæksholm inviteret den engelske sangerinde og sangskriver Ana Silvera med på scenen. Ana Silvera har bl.a. haft solo roller på The English National Opera og The Royal Opera House. Hun har ud over sit solistvirke også skrevet korværker og balletværker til The Royal Ballet i London.

Ved denne koncert vil vi opleve hvorfor avisen " The Guardian" bl.a. har kaldt hendes seneste solo plade for et "betagende album med magiske historiefortællinger." Ana er nemlig en sand poet. Hendes sange rummer drømme, historier og magi. Hendes klare stemme og originale guitarspil vil med Bjarke Falgren ved sin side guide publikum videre og længere ind i hendes musikalske univers. Her er en unik mulighed for at høre en fantastisk artist helt tæt på.

Søndag d. 25. marts kl. 15.00

Dørene åbner kl. 14.15

Rønnebæksholm, 1

Arrangementet foregår i Herskabsstalden

Pris 150 (+gebyr)

Billetter kan købes via sj-billetten.dk

#Rønnebæksholm #Herskabsstalden #FalgrenFriendskoncert #AnaSilvera

16 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com