Nedlagde lyssignal i stjålen bil


Natten til søndag klokken 2.57 kom en Toyota kørende mod øst ad Nygårdsvej i Næstved.

Da bilen nåede krydset ved Vordingborgvej, fortsatte den for rødt ud midt i krydset, hvor den påkørte et lyssignal. Et vidne så en mand stige ud og besigtige skaderne på bilen, hvorefter han dirigerede bilen først mod kørselsretningen på Vordingborgvej, og derefter op ad Gallemarksvej, mens han selv løb ved siden af.

Vidnet havde imidlertid kontaktet politiet, som mødte de to flugtbilister på Gallemarksvej. Det drejer sig om to mænd fra byen på hhv. 17 og 19 år. Det viste sig, at bilen var stjålet, og at føreren – den 19-årige – havde en promille over det tilladte. Det blev han selvfølgelig sigtet for. De blev desuden begge anholdt og sigtet for biltyveri.

#Biltyveri #Euforiserendestoffer #Færdselsuheld #Vordingborgvej #Gallemarksvej #Nygårdsvej #Næstved

84 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com