top of page

Nedlagde lyssignal i stjålen bil


Natten til søndag klokken 2.57 kom en Toyota kørende mod øst ad Nygårdsvej i Næstved.

Da bilen nåede krydset ved Vordingborgvej, fortsatte den for rødt ud midt i krydset, hvor den påkørte et lyssignal. Et vidne så en mand stige ud og besigtige skaderne på bilen, hvorefter han dirigerede bilen først mod kørselsretningen på Vordingborgvej, og derefter op ad Gallemarksvej, mens han selv løb ved siden af.

Vidnet havde imidlertid kontaktet politiet, som mødte de to flugtbilister på Gallemarksvej. Det drejer sig om to mænd fra byen på hhv. 17 og 19 år. Det viste sig, at bilen var stjålet, og at føreren – den 19-årige – havde en promille over det tilladte. Det blev han selvfølgelig sigtet for. De blev desuden begge anholdt og sigtet for biltyveri.

#Biltyveri #Euforiserendestoffer #Færdselsuheld #Vordingborgvej #Gallemarksvej #Nygårdsvej #Næstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page