Truede 17-årig med pistol under knallerttyveri


En 17-årig ung mand fik sig noget af en forskrækkelse, da han i går aftes klokken 22.37 kom ud fra et træningscenter i Jernbanegade i Næstved. Her så han flere andre unge mænd stå ved sin knallert i færd med at stjæle den.

Da den 17-årige gik hen mod gruppen af unge mænd og sagde, at de skulle gå væk fra hans knallert, skubbede de i stedet til ham, og en af dem trak en pistol op fra bukserne og truede den 17-årige. Herefter stak hele gruppen af, og politiet blev tilkaldt.

Det lykkedes kort efter med vidners hjælp at få fat i seks unge, der svarede til signalementet. De er alle mellem 17 og 20 år undtagen en dreng på 14. De fem er fra Næstved og den sidste fra Holme-Olstrup. De blev alle – undtagen den 14-årige – anholdt.

En af dem, en 19-årig mand, blev identificeret som ham, der truede med en pistol. Og betjentene fandt da også en paintball-pistol lige i nærheden af det sted, hvor han blev anholdt. Han blev sigtet efter lov om euforiserende stoffer, da politiet fandt flere klumper hash på ham.

Hele sagen efterforskes som trusler på livet.

#Tyveri #Jernbanegade #Trusel #Pistol #Euforiserendestoffer #Hash