Medarbejder tilbageholdte butikstyv med en sød tand


Tirsdag aften i Netto på Åderupvej tilbageholdte en medarbejder en udenlandsk mand. Han havde fyldt en taske med otte poser M&M´s, et glas instant kaffe og 11 poser pistacienødder.

Det viste sig at være en 25-årig mand fra Rumænien, og han blev anholdt klokken 19.16 og sigtet for butikstyveri. Den 25-årige er nu overført til politiets udlændingekontrolafdeling.

#Butikstyveri #NettoGelsted #NettoÅderupvej #Politietsudlændingekontrolafdeling

50 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com