Tabt cigaret satte ild i hønsehus


I går morges kl. 07.20 kørte politiet og mandskab fra Midt og Sydsjællands Brand & Redning ud til en mindre brand på Gammel Skovriddervej i Næstved.

Det viste sig at være et hønsehus, der var gået ild i. Og som der stod i et af politiets tweets fra i går: ”Branden måske opstået da hanen blev (mere end) rød i kammen”.

Nærmere undersøgelser viste dog, at det formentlig var en tabt cigaret, der var årsag til branden. Ingen forlydender om grillede kyllinger.

#Brandudhus #GammelSkovriddervej

79 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com