Ung mand viftede med pistol på banegården i Vordingborg


Politiet fik i går klokken 19.27 en besked om at en ung mand havde taget en pistol frem fra et rum under sædet på en knallert og viftet med den foran et par andre drenge, da de stod på banegårdspladsen ved Vordingborg station.

En politipatrulje var lige i nærheden, og kort efter havde de fået fat i manden med pistolen, der er 19 år og fra byen. Pistolen viste sig at være en hardball-pistol. Den 19-årige blev sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

#Pistol #VordingborgBanegård #Overtrædelseafordensbekendtgørelsen #Ordensbekendtgørelsen

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com