Ung mand forsøgte at løbe fra politiet - uden held!


Torsdag kl. 17.15 fik politiet en anmeldelse om, at der var noget uro ved Dyrskuepladsen på Vordingborgvej i Næstved, hvor nogle unge havde skubbet til hinanden.

En af deltagerne stak i løb, da politiet ankom, men han blev fulgt af en veltrænet betjent, og på Parkvej blev han anholdt. Det var en 18-årig mand fra lokalområdet, og han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Da den 18-årige blev visiteret, fandt betjentene et gram hash, som han havde i lommen, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

#Uro #Euforiserendestoffer #Hash #DyreskuepladsenNæstved #Vordingborgvej #Næstved

102 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com