Uheldig billist havnede på siden i grøften


Billedeserie: Årsagen til at en 83-årig chauffør i en lille VW Caddy, havnede på siden i en grøften på Saltø Skovvænge i Skraverup, lidt uden for Næstved, er der ingen oplysninger om med sikkerhed, men uheldet medførte at det helt store redningssystem blev sat i gang. Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved blev alarmeret klokken 16,08, da man mente at der var tale om at en person var teknisk fastklemt. Heldigvis var der ingen opgaver med hensyn til frigørelse, til de fremmødte redningsfolk fra Næstved, som hurtigt forlod stedet igen.

Et par politifolk og en ambulance blev på stedet, og tog sig af den uheldige billist. Politifolkene markerede bilen, som lå på siden i grøften med et stykke minestremmel, for at orientere de forbikørende om, at situationen er kendt. Bilen vil senere blive trukket op af grøften og fjernet af en kranvogn.

#Solouheld #Færdselsuheld #SaltøSkovvænge #Skraverup

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle