Uheldig billist havnede på siden i grøften


Billedeserie: Årsagen til at en 83-årig chauffør i en lille VW Caddy, havnede på siden i en grøften på Saltø Skovvænge i Skraverup, lidt uden for Næstved, er der ingen oplysninger om med sikkerhed, men uheldet medførte at det helt store redningssystem blev sat i gang. Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved blev alarmeret klokken 16,08, da man mente at der var tale om at en person var teknisk fastklemt. Heldigvis var der ingen opgaver med hensyn til frigørelse, til de fremmødte redningsfolk fra Næstved, som hurtigt forlod stedet igen.

Et par politifolk og en ambulance blev på stedet, og tog sig af den uheldige billist. Politifolkene markerede bilen, som lå på siden i grøften med et stykke minestremmel, for at orientere de forbikørende om, at situationen er kendt. Bilen vil senere blive trukket op af grøften og fjernet af en kranvogn.

#Solouheld #Færdselsuheld #SaltøSkovvænge #Skraverup

185 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com