Bil ramte stor traktor på Rejnstrupvej ved Fuglebjerg


Billedeserie: Et uheld på Rejnstrupvej ved Fuglebjerg mandag eftermiddag, forårsagede at vejen måtte spærres af for alt trafik et stykke tid. En Ford personbil var kørt fronttalt ind i en større New Holland traktor.

Sammenstødet var så voldsomt, at den lille Ford må anses for at være totalskadet. Traktoren havde kun fået mindre synlige skader, men kunne alligevel ikke køre fra stedet ved egen hjælp, da det ene forhjul var vredet ud til siden. Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Fuglebjerg blev af politiet rekvireret til stedet, medbringende koste, skovle og kattegrus, da der fra begge køretøjer var løbet en del væsker ud på kørebane. Erik Andersen som var indsatsleder på stedet, tog en hurtigt beslutning om, at miljøvagten fra Næstved kommune skulle tilkaldes, da det er deres opgave at afgøre, om der skal ske en oprensning af olien fra traktoren, som var løbet ned i grøften. En vurdering som kunne medføre at redningsfolkene, inden de forlod stedet, skulle fjerne det øverste jordlag i vejgrøften. Efter en kranvogn havde fjernet den havarerede Ford, var der igen fri gennemkørsel i det ene spor, det andet spor vil først kunne åbnes, når den store traktor var bugseret væk, og den evt. forurenede jord fjernet.

#Færdselsuheld #Rejnstrupvej #Fuglebjerg #MSBRFuglebjerg

241 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com