Hærværk mod biler – politiet søger vidner


Et sted mellem mandag eftermiddag kl. 16.00 og tirsdag morgen kl. 07.30 har en ukendt gerningsmand begået hærværk mod fire biler, der holdt parkeret på Valdemarsgade i Vordingborg.

Bagruderne er blevet slået ud og dørene på bilerne er bulede. Politiet har undersøgt stedet og efterforsker nu sagen.

Hvis noget har set noget mistænkeligt, der kan relatere sig til hærværket, så hører politiet meget gerne fra dem på telefon 114.

#Hærværk #Valdemarsgade #Vordingborg

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com