Hestetrailer med 5 heste væltede i grøften ved Fuglebjerg


Billedeserie: En kraftig sidevind og de meget glatte veje med snefygning, kan være årsagen til, at en større hestetrailer med 5 heste ombord skred i grøften og væltede på Slagelsevej ved Fuglebjerg. Uheldet skete torsdag klokken 8,33, her mistede en 40-årig chauffør pludselig kontrollen over traileren, der var efterspændt en kassevogn. Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Fuglebjerg blev alarmeret til stedet, da meldingen lød på, at man ikke kunne komme ind til hestene. De 4 heste kunne heldigvis efter traileren var åbnet selv komme ud, men den sidste hest var lukket inde, og kunne ikke komme ud ved egen hjælp. Redningsfolkene måtte derfor save et hul, for at få den indespærrede hest befriet. De 5 heste havde efter den hårde medfart på heldig vis, kun pådraget knubs eller mindre skader, det oplyser Stationsleder Jan Pagter Simonsen fra brandstationen i Næstved, som var indsatsleder på stedet. Alle 5 heste blev hurtigt transporteret videre i tilkaldte hestetransportere. Den kvindelige fører var også sluppet uskadt, men var selvfølgelig noget rystet efter den voldsomme oplevelse. Bilen hun trak traileren med, havde fået en del skader, bl.a.var bagruden knust, men skaderne var ikke større end bilen kunne køre fra stedet ved egen hjælp.

#Færdselsuheld #Hest #Slagelsevej #Fuglebjerg #MSBRFuglebjerg

159 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com