top of page

Hestetrailer med 5 heste væltede i grøften ved Fuglebjerg


Billedeserie: En kraftig sidevind og de meget glatte veje med snefygning, kan være årsagen til, at en større hestetrailer med 5 heste ombord skred i grøften og væltede på Slagelsevej ved Fuglebjerg. Uheldet skete torsdag klokken 8,33, her mistede en 40-årig chauffør pludselig kontrollen over traileren, der var efterspændt en kassevogn. Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Fuglebjerg blev alarmeret til stedet, da meldingen lød på, at man ikke kunne komme ind til hestene. De 4 heste kunne heldigvis efter traileren var åbnet selv komme ud, men den sidste hest var lukket inde, og kunne ikke komme ud ved egen hjælp. Redningsfolkene måtte derfor save et hul, for at få den indespærrede hest befriet. De 5 heste havde efter den hårde medfart på heldig vis, kun pådraget knubs eller mindre skader, det oplyser Stationsleder Jan Pagter Simonsen fra brandstationen i Næstved, som var indsatsleder på stedet. Alle 5 heste blev hurtigt transporteret videre i tilkaldte hestetransportere. Den kvindelige fører var også sluppet uskadt, men var selvfølgelig noget rystet efter den voldsomme oplevelse. Bilen hun trak traileren med, havde fået en del skader, bl.a.var bagruden knust, men skaderne var ikke større end bilen kunne køre fra stedet ved egen hjælp.

#Færdselsuheld #Hest #Slagelsevej #Fuglebjerg #MSBRFuglebjerg

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page