Misvisende vejtavle kan give en ekstra tur i rundkørsel


Billedeserie: En vejtavle placeret ved rundkørslen fra Karrebæksminde kan for nogle, hvis man ikke er kendt, føre til at der må tages en ekstra tur rundt i rundkørslen, vejen i pilens retning mod Næstved findes nemlig ikke, da den vil føre trafikanterne hen over en mark. Til gengæld burde den anviste pil være flyttet ud til højre (som den påførte sorte pil) da vejen mod Næstved går parallelt med vejen mod Skælskør/Menstrup. Kommer man fra Karrebæksminde er det noget misvissende, at tavlen viser at man skal lige over rundkørslen, for at komme mod Næstved, og da oversigtsforholdene gennem rundkørslen er lig nul, har man ingen mulighed for at se om der går en vej videre på modsatte side, det kan jo så føre til noget forvirring, og resultere i at der må tages en ekstra omgang rundt. Der er godt nok et andet skilt, der også viser mod Næstved, men hovedtavlen viser at vejen går i en anden retning. Om det er for at holde på turisterne, at man har markeret en vej der ikke findes, eller der er planer om at lave en ny vej mod Næstved, som åbenbart skal gå over Saltø Gods jord, kan der kun gisnes om.

#Rundkørsel #Vejtavle #Karrebæk

205 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com