Omfattende gårdbrand i Krømlinge uden for Næstved


8 brandkøretøjer og mandskab fra to vagthold i Næstved arbejdede søndag aften på at slukke en omfattende gårdbrand på Krømlingevej i Krømlinge, uden for Næstved.

Første alarmering om branden indgik til vagtcentralen på brandstationen kl. 19.14 lydende på brand i industribygning - senere rettet til gårdbrand.

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning oplyser på deres hjemmeside, at branden er startet i en maskinbygning.

Hvorvidt der er kommet mennesker eller dyr til skade i forbindelse med branden, vides ikke i skrivende stund.

#Gårdbrand #Krømlinge #Krømlingevej #MSBRNæstved

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com