GNAGS-guitarist sparker EN til 10 i gang


Endnu en forrygende EN til 10-sæson lakker stille og roligt mod enden, med den sidste koncert på lørdag den 7. april med Henrik Strube og Pete Repete. Den nye sæson er dog allerede så godt som plads og den 27. september bliver den sparket godt i gang af den mangeårige GNAGS-mand Per Christian Frost, som besøger Næstved sammen med sit sublime band.

Per Christian Frost har været en travl mand de seneste par år. Sidste år udgav han for første gang i mange år et album sammen med sin gamle legekammerat Peter A.G i GNAGS og han har ligeledes været på turnélandevejen med Lis Sørensen i en længere periode.

Nu har han dog endelig fundet tid i sit travle skema til lidt soloarbejde igen. Det har udmøntet sig i det 5. soloalbum fra Per Christian Frosts hånd. Albummet "The Calling" har modtaget adskillige anmelderroser og den fremragende guitarist beskrives blandt andet som en dansk udgave af Eric Clapton.

Gang i musikgenrerne I kølvandet på det nye album har den 63-årige musiker ligeledes samlet sit band af skarpe musikere og planlagt en omfattende Danmarksturné i 2018.

Når han besøger Ny Ridehus den 27. september kan man se frem til en aldeles alsidig musikoplevelse. Per Christian Frost er nemlig især kendt for sin massive genremangfoldighed og bevæger sig altid elegant i krydsfeltet mellem r'n'b, rock, funk, reggae, blues og jazz.

Hvis Rolling Stones stadig kan... På trods af sin forholdsvis fremskredne alder og det faktum at han har spillet musik siden 60'erne, er Per Christian Frost dog langt fra færdig med musikkarrieren.

"Så længe Rolling Stones kan blive ved med at spille til langt oppe i 70'erne, så kan vi andre halv-gamle sgu også. Bare energien er der, og man har det fedt med det, og folk kan li' det, så er der ikke så meget at betænke sig på," har én af landets bedste guitarister blandt andet udtalt tidligere.

Man kan derfor sagtens forvente en stor musikoplevelse når den nye EN til 10-sæson sparkes i gang med et brag.

Billetter til EN til 10 samt løssalg til Per Christian Frost kan købes på www.gkkultur.dk eller hos billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Billetter kan ligeledes reserveres via billettelefonen på 5588 3950.

#PerChristianFrost #GrønnegadeKaserneKulturcenter #NyRidehus #Næstved #ENtil10

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com