Forsøg på røveri mod tankstation


Kl. 20.29 kom en mand ind på F24 Tanken på Køgevej, hvor han med en peberspray forsøgt at true sig til kassebeholdningen. Det lykkedes at tage nøgle til kassen inden røveren forsøgte at åbne kassen.

Gerningsmanden beskrives som: Mand, kraftig af bygning, dansk, 30-40 år, 170-175 cm høj, iført sort hue, hvid dunjakke med beige kant i nakken, sorte joggingbukser og hvide sko.

Han stak af fra stedet med uforrettet sagover Køgevej og over mod Prinsessevænget hvor han kørte fra stedet i en lille sort bil.

Politiet søgte efter gerningsmanden bl.a. med hunde, men det lykkedes ikke i første omgang at få anholdt gerningsmanden.

Politiet er meget interesserede i at tale med vidner, der enten har hørt eller set noget i forbindelse med røveriet, eller som ud fra signalementet har et bud på, hvem gerningsmanden kan være. Ring på 114.

#Røveri #Røveriforsøg #F24 #KøgevejRingsted

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com