46-årig slog med trækølle - sigtet for kvalificeret vold


Onsdag morgen fik politiet en anmeldelse fra en 58-årig mand om, at han var blevet overfuset og overfaldet af en bekendt.

Det skete på en adresse uden for Vordingborg, og det var tilsyneladende en uenighed om brugen af en knallert, der eskalerede.

Det endte med, at den 58-årige fik flere slag på armen med en trækølle, og sidst på eftermiddagen onsdag fik politiet kontakt med den formodede gerningsmand.

Der er tale om en 46-årig mand, som blev sigtet for kvalificeret vold.

#Kvalificeretvold #Vold #Overfald #Vordingborg

19 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com