EN til 10-successen fortsætter ufortrødent


Muligheden for at give publikum nye og anderledes musikoplevelser, som de ikke nødvendigvis selv ville opsøge. Det var grundidéen bag EN til 10-partoutbilletten, da den først blev lanceret. Mange har heldigvis taget hjerteligt imod konceptet og udnyttet muligheden for at opleve 10 koncerter til én pris - derfor fortsætter konceptet selvfølgelig ufortrødent i 2018-19.

Læs også: GNAGS-guitarist sparker EN til 10 i gang

Den nuværende EN til 10-sæson er netop kun ved at færdig. Blikket vendes dog allerede fremad mod den kommende, hvor billetterne er sat i salg og de første allerede er solgt. Programmet for den nye sæson er således også så godt som på plads, og endnu en gang vil EN til 10-partoutbilletten give adgang til et imponerende genrespektre af koncerter - alt fra pop, rock og country til jazz, reggae og folkemusik - der bliver med andre ord plads til noget for enhver smag.

Radio-darling og GNAGS-mand blandt andet Med et så alsidigt program kan det være svært at fremhæve enkelte navne foran andre. Der kan dog argumenteres for at sæsonen i år kommer til at lægge usandsynligt stærkt fra land med de to første koncerter.

Den første koncert den 27. september byder Grønnegades Kaserne Kulturcenter nemlig velkommen til en sand superguitarist i form af Per Christian Frost. Han har spillet musik i en menneskealder sammen med nogle af Danmarks største musikere, men han er nok allerbedst kendt som mangeårig guitarist for GNAGS. Han kommer sammen med sit forrygende band og giver den gas med en sirlig blanding af r'n'b, rock, funk, reggae, blues og jazz.

Blot to uger senere er det så allerede tid til den anden EN til 10-koncert, når den danske sangerinde med den karakteristisk smukke stemme Laura Mo kommer forbi. Den jyske sangerinde har efterhånden lavet musik i mange år, men hun er i 2018 netop udkommet med spritnyt musik, og singlen "Steppebrand" bliver for tiden spillet flittigt på diverse radiostationer.

Få en ny yndlingsgenre Den tydelige musikdiversitet der præger programmet kan i virkeligheden betegnes som EN til 10-konceptets helt store styrke. For én samlet lav pris oplever du nemlig 10 vidt forskellige koncerter - højst sandsynligt flere du nok ikke ville have købt billet til ellers.

EN til 10 giver dig altså en unik mulighed for at udvide din musiske horisont i et hyggeligt og afslappet miljø - og hvem ved? Måske opdager du en musikgenre, der kunne gå hen og blive din nye yndlings.

Det foreløbige program for 2018-2019-sæsonen er: Torsdag 27. september: Per Christian Frost & Band

Fredag 12. oktober: Laura Mo

Lørdag 27. oktober: Fistful of Dollars

Fredag 9. november: Bente Kure & Leif Ernstsen

Torsdag 29. november: Taylor - James Taylor by Kaspersen, Vuust & Fogh

Lørdag 26. januar 2019: Sonja Hald

Billetsalget til EN til 10-partoutbilletter samt løssalg til de enkelte koncerter er i gang. Billetter kan købes på gkkultur.dk eller ved at besøge Grønnegades Kaserne Kulturcenters billetkontor. Der kan ligeledes reserveres billetter via billettelefonen på 5588 3950.

#ENtil10 #LauraMo #PerChristianFrost #GrønnegadeKaserneKulturcenter #NyRidehus #Næstved

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com