Truede med strømpistol


En 18-årig mand fra Lundby blev onsdag aften sigtet for at have truet en anden mand på tankstationen på Næstvedvej ved Bårse.

Der opstod et skænderi mellem den 18-årige og en anden kunde – en 21-årig mand fra Stege – og den 18-årige truede i den forbindelse den 21-årige med en strømpistol. Derefter skubbede den 21-årige med sin bil til den 18-åriges bil.

Den 18-årige blev sigtet for trusler på livet.

#Trusler #Bårse #Strømpistol

61 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com