42-årig mand havde seks joints på sig


Torsdag aften kl. 21.23 blev politiet tilkaldt til et opholdssted i Næstved, hvor en beboer var ophidset og skabte noget uro.

Det var en 42-årig mand, og for at få ro på stedet var politibetjentene nødt til at anholde den 42-årige, som blev taget med til en overnatning på politistationen i Næstved.

Her fandt politiet seks joints a to gram, og den 42-årige blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Han blev løsladt og sendt ud i den friske morgenluft fredag kl. 06.03

#Joint #Euforiserendestoffer

69 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com