To biler udbrændte på Præstøvej i Næstved


Billedeserie: Eventuelle vidner søges til en voldsom bilbrand der lagde en Peugeot 306 og en Ford Fiesta i ruiner. Bilerne var parkeret forenden af blokken ved nummer 103 A, på Præstøvej i Næstved.

Branden menes at være antændt i den ene bil, og har så bredt sig til køretøjet der holdt ved siden af, skulle nogen have set noget, omkring klokken 01,15 natten til søndag, eller have oplysninger vil politiet meget gerne kontaktes på tlf. 1-1-4. Bilerne havde ikke været ude og køre, derfor kan der være tale om en påsat brand. En beboer fortæller, at lige før branden i bilerne opstod, var der kørt en container ud i nærheden af de nu udbrændte biler biler, fra en containerplads lige i nærheden, om det var meningen at det var den der skulle have været antændt, i stedet for bilerne vides ikke, men beboeren der havde opdaget containeren ude på vejen, havde skubbet den på plads igen, uden at have set personer i nærheden, senere opstod så branden i bilerne, der var parkeret mindre end 20 meter fra containerpladsen. Da brandfolkene fra Næstved ankom var begge biler overtændt, og stod ikke til at redde. Slukningsarbejdet var hurtigt overstået, så nu er det op til ejerne og deres forsikringsselskab at få de udbrændte køretøjer fjernet fra parkeringspladsen.

#Bilbrand #PræstøvejNæstved #MSBRNæstved

177 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com