27-årig mand truede betjente i Næstveds natteliv


En 27-årig mand fra Næstved havde natten til søndag kl. 03.10 skubbet en kvinde i ansigtet i Ramsherred i Næstved.

Et par betjente på patrulje tog derfor kontakt til ham, hvilket han reagerede meget kraftigt på. Han kaldte betjentene for temmelig upassende ting, og truede dem verbalt. Så den 27-årige blev sigtet efter ordensbekendtgørelsen, for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand og for trusler mod polititjenestemand.

Han blev anholdt og taget med på politistationen i Næstved, hvor han kølede lidt ned et par timer, før han blev sluppet ud igen.

#Overtrædelseafordensbekendtgørelsen #Trusler

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com