top of page

Ny haveaffaldsplads hos AffaldPlus i Næstved


Billedeserie: Havefolket der benytter genbrugspladsen for haveaffald hos AffaldPlus på Ydernæs i Næstved, skal til at tænke i lidt andre baner med hensyn til sortering af haveaffald. AffaldPlus har for kort tid siden åbnet et nyt stort specielt indrettet område, der skal gøre det nemmere for havefolket at komme af med sit haveaffald.

På den nye plads er der samtidig indført lidt andre betingelser end før med hensyn til sortering. Efter den nye ordning skal tykke og tynde grene holdes adskilt fra hækafklip, græs, blade og ukrudt det såkaldte saftgivende affald. Den nye plads er indrettet med to baner, hvor det saftgivende haveaffald skal afleveres på højre side, har man grene på¨op til Ø 10 cm kan man kører rundt, om til den modsatte side, her er pladsen til grenaffaldet. Har man rødder eller grene der er tykkere end Ø 10 cm, skal disse afleveres helt ovre i venstre side af pladsen. Der vil indtil videre i perioder være en medarbejder til stede på pladsen, til at orientere kunderne om de nye bestemmelser, samt holde øje med at de bandlyste sorte skraldesække bliver hold ude fra pladsen, det er nemlig kun tilladt at aflevere haveaffald i klare sække, da personalet skal kunne se hvad sækken indeholder, inden den tømmes. Inden man kører ind på pladsen anmodes folk om at lægge mærke til de opsatte skilte som står i indkørslen, skiltene viser nemlig hvor det respektive affald skal læsses af.

#AffaldPlus #NæstvedGenbrugsstation

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page