I grundlovsforhør efter forsøg på røveri mod tankstation


Mandag kl. 11.10 foretog efterforskere fra Midt- og Vestsjællands Politi anholdelse af en 26-årig mand fra Ringsted som mistænkt for røveriforsøget mod butikken på F24-tanken, Køgevej 40, 4100 Ringsted, 2. påskedag kl. ca. 20.29.

Læs også: Forsøg på røveri mod tankstation.

Politiet offentliggjorde torsdag d. 05.04.18 overvågningsfotos af røveren og modelfotos af flugtbilen med anmodning om hjælp fra offentligheden til at få identificeret røveren. Efterfølgende modtog politiet nogle tip, der førte frem til mistanken mod den 26-årige.

Ved ransagning af den anholdtes bopæl samt efterforskning i øvrigt har politiet fundet det tøj og de sko, som røveren anvendte under røveriet.

Ved røveriet fik røveren dog ikke noget udbytte, da han med en peberspray truede den kvindelige ekspedient til at udlevere kassebeholdningen. Røveren flygtede fra stedet i en sort Chevrolet Spark personbil, der under røveriet havde holdt afventende med en chauffør på Gormsvej, Ringsted. Hverken flugtbilen eller chaufføren er identificeret, hvorfor politiet stadig ønsker oplysninger om flugtbilen og dens chauffør.

Den 26-årige vil tirsdag kl. 0930 blive fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Roskilde som sigtet for røveriforsøget, ulovlig besiddelse af en peberspray samt dagen efter røveriforsøget uberettiget at have optaget et lån ved misbrug af en andens identitetsoplysninger.

#Grundlovsforhør #RetteniRoskilde #Røveriforsøg #KøgevejRingsted #F24

13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com