top of page

I grundlovsforhør efter forsøg på røveri mod tankstation


Mandag kl. 11.10 foretog efterforskere fra Midt- og Vestsjællands Politi anholdelse af en 26-årig mand fra Ringsted som mistænkt for røveriforsøget mod butikken på F24-tanken, Køgevej 40, 4100 Ringsted, 2. påskedag kl. ca. 20.29.

Læs også: Forsøg på røveri mod tankstation.

Politiet offentliggjorde torsdag d. 05.04.18 overvågningsfotos af røveren og modelfotos af flugtbilen med anmodning om hjælp fra offentligheden til at få identificeret røveren. Efterfølgende modtog politiet nogle tip, der førte frem til mistanken mod den 26-årige.

Ved ransagning af den anholdtes bopæl samt efterforskning i øvrigt har politiet fundet det tøj og de sko, som røveren anvendte under røveriet.

Ved røveriet fik røveren dog ikke noget udbytte, da han med en peberspray truede den kvindelige ekspedient til at udlevere kassebeholdningen. Røveren flygtede fra stedet i en sort Chevrolet Spark personbil, der under røveriet havde holdt afventende med en chauffør på Gormsvej, Ringsted. Hverken flugtbilen eller chaufføren er identificeret, hvorfor politiet stadig ønsker oplysninger om flugtbilen og dens chauffør.

Den 26-årige vil tirsdag kl. 0930 blive fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Roskilde som sigtet for røveriforsøget, ulovlig besiddelse af en peberspray samt dagen efter røveriforsøget uberettiget at have optaget et lån ved misbrug af en andens identitetsoplysninger.

#Grundlovsforhør #RetteniRoskilde #Røveriforsøg #KøgevejRingsted #F24

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page