85-årig udsat for tricktyveri


En 85-årig kvinde var i går klokken 13.30 udsat for et tricktyveri i sin lejlighed på HC Andersensvej i Næstved.

En ukendt yngre mand henvendte sig til den 85-årige, da hun skulle låse sig ind i sin lejlighed. Han fortalte, at han var fra kommunen og ville høre, om hun kunne veksle penge. Den yngre mand kom med ind i lejligheden, hvor han gik lidt rundt inden han forlod stedet. Men kort efter opdagede den 85-årige, at hendes pung med kontanter og hævekort var stjålet.

Manden beskrives som 20-25 år, 160-165 cm høj, spinkel, brun hudfarve, talte dansk med accent, iført mørke bukser og jakke. Politiet hører gerne fra vidner, der kan have oplysninger til sagen.

#Tricktyveri #HCAndersensvej

47 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com