Uheld ved svingbroen onsdag aften


Onsdag aften skete der et uheld ved svingbroen på Vestre Ringvej i Næstved. Et opkald fra alarmcentralen til Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved, sendte derfor vagtholdet hurtigt ud af porten, da meldingen lød på færdselsuheld med teknisk fastklemte.

Heldigvis var det muligt for personerne at komme ud af køretøjerne, uden der skulle bruges skære- eller klippeværktøj. Hvordan de uheldige billister har det vides ikke. Uheldstedet var hurtigt ryddet, kun en lille halv time efter alarmen, var vejen igen farbar. Et køretøj med smadret front var efterladt i vejrabatten, det eneste der vidnede om, at der havde været sket et uheld.

#Færdselsuheld #Svingbroen #VestreRingvej #MSBRNæstved

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com