Kørte i uindregistreret BMW uden kørekort – fik bilen beslaglagt


Torsdag kl. 15.00 standsede politiet en 28-årig mand fra Næstved, der kom kørende ad Herlufsholmvej i Næstved.

De nummerplader, der sad på den BMW, han kørte i, viste sig at høre til en anden bil, og BMW’en var slet ikke indregistreret. Desuden havde den 28-årige ikke noget kørekort, og en narkometertest gav udslag for hash. Derfor blev den 28-årige anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand, for kørsel i frakendelsestiden og for at have kørt i en uindregistreret bil uden forsikring.

Da han flere gange tidligere var blevet sigtet for at køre bil uden kørekort, blev bilen beslaglagt på stedet.

#Hash #Euforiserendestoffer #Beslaglæggelse #Herlufsholmvej #PræstøvejNæstved

64 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com