Omfattende gårdbrand i Spjellerup ved Næstved


Film og billedeserie: Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Fuglebjerg og Næstved, måtte natten til tirsdag have hjælp fra Beredskabsstyrelsen i Næstved, for at få bugt med en større brand som havde overtændt flere længer på Knudshøjgård, som ligger på Spjellerupvej lidt uden for Næstved. Et par af længerne udbrændte totalt, men da de alligevel ikke stod til at redde, blev en stor del af slukningsarbejdet koncentreret om at forhindre branden i at brede sig, til andre sammenhængende bygninger. Hvordan branden er opstået er der ingen oplysninger om i skrivende stund. Tankvogne fra flere stationer kørte i pendulfart, for at forsyne brandslangerne med vand til slukningen. Ingen skulle være kommet til skade ved branden, hverken dyr eller mennesker. Efter selve branden er slukket, vil brandfolkene stadig have flere timers arbejde, med efterslukning og oprydning, et arbejde der vil vare til langt hen på de lyse timer.

#Gårdbrand #Spjellerup #BeredskabsstyrelsenNæstved #MSBRFuglebjerg #MSBRNæstved #Næstved #Spjellerupvej #Knudshøjgård

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com