To voksne og et barn på sygehuset efter brand i Vordingborg


Billedeserie: En melding mandag aften kl. 22.54 om at en bygning var overtændt, og at der stod store flammer op ad taget, sendte sent mandag aften vagtholdet fra brandstationen i Vordingborg til Færgegårdsvej, sammen med et par ambulancer, en akutbil og lægehelikopteren fra Ringsted. To voksne og et barn skulle efter det oplyste være reddet ud af bygningen, og sendt på sygehuset til observation for røgforgiftning. Under slukningsarbejdet kom det frem, at der skulle være yderligere to personer i ejendommen, men en undersøgelse viste, at de ikke var i huset, men havde været et andet sted da branden brød ud. Det lykkedes hurtigt for brandfolkene at få bugt med ilden, som allerede var gået gennem tagkonstruktionen, men for at være sikker på at alt ild var slukket, blev en stor del af taget brudt ned.

Hvordan branden er opstået er ikke oplyst. Da situationen hurtig kom under kontrol, forlod lægehelikopteren igen stedet.

#Bygningsbrand #Færgegårdsvej #Vordingborg #MSBRVordingborg #MSBR

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle