To voksne og et barn på sygehuset efter brand i Vordingborg


Billedeserie: En melding mandag aften kl. 22.54 om at en bygning var overtændt, og at der stod store flammer op ad taget, sendte sent mandag aften vagtholdet fra brandstationen i Vordingborg til Færgegårdsvej, sammen med et par ambulancer, en akutbil og lægehelikopteren fra Ringsted. To voksne og et barn skulle efter det oplyste være reddet ud af bygningen, og sendt på sygehuset til observation for røgforgiftning. Under slukningsarbejdet kom det frem, at der skulle være yderligere to personer i ejendommen, men en undersøgelse viste, at de ikke var i huset, men havde været et andet sted da branden brød ud. Det lykkedes hurtigt for brandfolkene at få bugt med ilden, som allerede var gået gennem tagkonstruktionen, men for at være sikker på at alt ild var slukket, blev en stor del af taget brudt ned.

Hvordan branden er opstået er ikke oplyst. Da situationen hurtig kom under kontrol, forlod lægehelikopteren igen stedet.

#Bygningsbrand #Færgegårdsvej #Vordingborg #MSBRVordingborg #MSBR

99 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com