Amerikanerbil stjålet i Appenæs


Ukendte gerningsmænd har på et tidspunkt mellem mandag klokken 23.30 og tirsdag klokken 6.30 brudt en dør op i et hus på Appenæs Bygade i Næstved, og fra garagen er der stjålet en Buick Riviera fra 1967.

Bilen er indregistreret under nummer BB 65750, den er blanksort og forsynet med 20” kromfælge.

#Biltyveri #Appenæs #AppenæsBygade #Næstved

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com