Politiet undersøger skyderier i Vordingborg


Onsdag klokken 2.28 fik politiet en anmeldelse fra vidner, der havde hørt, at der blev affyret skud i Neder Vindinge uden for Vordingborg. Flere politipatruljer blev sendt til stedet, og det blev fastslået, at der var tre skudhuller i et hus.

Det er anden gang inden for få dage, at politiet undersøger skyderier i Vordingborg. Tidligt mandag morgen klokken 4.40 blev der affyret flere skud mod en ejendom i Kirsebærplantagen i Nyråd uden for Vordingborg. Ingen personer er kommet til skade ved skyderierne.

Det er politiets opfattelse, at konflikten er afgrænset til personer i bandemiljøet, siger politiinspektør Kim Kliver, og fortsætter: - Det er nu anden gang inden for to dage, at vi ser, at hensynsløse kriminelle bruger skydevåben i en intern konflikt. Lad det være helt klart: Politiet sætter målrettet ind med både efterforskning og synlig tilstedeværelse i nærområder af Vordingborg. Vi ser med meget stor alvor på de to sager, som efter vores vurdering har en snæver sammenhæng på grund af personsammenfald. Jeg skal understrege, at politiet betragter konflikten som et internt opgør mellem medlemmer af kriminelle bander.

Politiet opfordrer evt. vidner, der set eller hørt noget mistænkeligt, til at ringe til politiet på tlf. 1-1-4.

#Skyderi #NederVindinge #Vordingborg #Rockerbandekonflikt #SydsjællandsogLollandFalstersPoliti

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com